Referencer – læs alle de fede anmeldelser

Èn på opleveren
1000 tak for en fantastisk god underholdning, . Vi fik os “en på opleveren” og havde faktisk ondt i mavemusklerne flere dage efter – bare på grund af latter. Du sørgede for, at vi fik os en glad aften – og vi glemte helt travlhed, stress og jag. Det var et herligt frikvater for os alle sammen. Imponerende, at se din start, hvor folk sidder lidt på afstand med armene over kors og tænker: “ja ja, kom du bare i gang, mig får du altså ikke med på bølgen med at syge med m.m.” – og der går ikke 30 sekunder, så har du hele forsamlingen i din hule hånd, utroligt, hvordan du mestrer at få gang i den – folk vil jo gerne, men er generte, og pludselig er man fanget i dit net, hvor du bare styrer os alle sammen hen imod det, som det hele handler om, nemlig sjov og festlig underholdning, og det formåede du til fulde – du var alle pengene værd. Tak.

– På bestyrelsens vegne i HK, Roskilde Sygehus – Kirsten Bjørbæk”

 

TUSINDE tak for suveræn underholdning til min mands 40 års surprisefest!

Et noget forsinket, men ikke desto mindre, TUSINDE tak for suveræn underholdning til min mands 40 års surprisefest.
Han, som ellers ikke bryder sig om at være i centrum for mange menneskers opmærksomhed, blev alligevel overrasket, charmeret og gjort kærligt til grin med et glimt i øjet, så han stadig taler om det.
Det samme gør vores gæster, der alle synes du var helt fantastisk morsom og skør på den fede måde ;o)
Du fik alle de sjove anekdoter med i ft de ting, der kendetegner min mand og også vores 3 børn, der som de eneste børn, deltog i festen, blev inddraget på en superfin måde.
Hele festen gik, som jeg havde ønsket mig og du var klart et af højdepunkterne!
Håber, jeg får lejlighed til at grine med dig igen en anden gang. Mange af vores gæster bad om dit kort, så man ved jo aldrig, hvornår man render ind i dig! :o)
-Bedste hilsner Trine

 

Bertel gik rent ind!
Bertel er rigtigt god til at fange lige præcis målgruppen og stemningen der var i dette selskab. Markant stemnings forskel før og efter han var på. Så det gik rent ind og tak for den hurtige reaktion på mailen!

Claus Robl, Uddannelsesforstander Erhvervsskolen NORDSJÆLLAND

Fremragende show!
Hold op hvor var det et godt show vi fik og rigtig meget for pengene, vi har ondt i maven af at grine. Der er faktisk kun en ting at sige til det: FREMRAGENDE.

Jørgen Jensen, Dansk Metal Sydfyn

 

KANONUNDERHOLDNING
Det var bare KANONUNDERHOLDNING. Vi skal hilse fra alle 80 ansatte og sige at du gjorde det helt fantastisk.Alle ondt i kæber og mave af grin. Det gode ved var at det var meget andreledes underholdning og at det også var meget personligt målrettet. Alle de visitkort du gav os blev revet væk.

Christina Lynge, Administrationsøkonom og Centerchef Jan Quist. Specialcenter Kalundborg.

Underholdning til firmafest med Bertel-guitarKAJ

Underholdning til firmafest og det er sjovt

Lattermuskler på overarbejde i Danske Bank
Kaj gjorde det han var bedst til i Danske Bank, Holbæk en torsdag aften efter lukketid. Superforberedt via stikord fra os samt hans egen informationssøgning om Danske Bank, fik vi en kanon aften, hvor vi fik lattermusklerne på overarbejde. En imponerende evne til at få hele publikum til at slippe hæmningerne (selvom vi kun havde fået 1 glas rødvin). Kan varmt anbefales.

– Gitte Egemar Nødskou, Danske Bank, Holbæk

 

Vil du også gerne have unik underholdning til din fest?

Få et uforpligtende tilbud – Klik her

Kære Bertel,

Tusind tak for god underholdning i aftes, alle tilstedeværende var glade for den. Det er jo ikke altid så nemt at finde noget som tiltaler et så bredt aldersspektrum som det vi kan fremvise. Men din optræden magter jo at begejstre alle aldersgrupper, hvad vi er glade for. Jeg håber du kom godt hjem. Med venlig hilsen ; – ) Jan. Odd Fellow Logen Christian Winther

 

Hej Bertel
Det var bare helt i top, tusind tak, opg sikke et løft det gav. Det var virkelig med til at skabe en god stemning specielt når gæsterne ikke kendte hinanden så godt. Så er det herligt med sådan noget som din underholdning med sang, musik som alle kan være med på. Og sidst men ikke mindst alle fik grinet så tårerne trillede. Jonna som havde bestilt Bertel -guitarKAJ til hendes 75 års fødselsdag.

Hej Bertel,
Tak for god underholdning i fredags. Vi har fået rigtig mange tilkendegivelser om, at det var rigtig godt og at det bare fantastisk underholdning. Du klarede det super, på trods af de bagerste rækker havde svært ved at holde kaje 🙂 Håber du nåede tilbage i rette tid til dit næste arrangement. Du ønskes hermed en glædelig jul og godt nytår. Med venlig hilsen Karin Elholm, Nyborg Kommuene.

Hej Bertel 1000 1000 tak tak for et SUPER GODT show, det var bare perfekt. Jørn var 300 % tilfreds og vores gæster roser det helt vildt. Lise Jensen, der havde booket Bertel til 60 års fødselsdag

Underholdning til fødsledsdag og her parret oppe på scenen med Bertel

Underholdning til rund fødselsdag og der grines sammen med venner og familie

 

Hej Bertel Det var et kanon godt show du entrerede med i lørdags. Alle var glade og kom med positive tilbagemeldinger. Både Ole og jeg synes godt om det. Du formåede at få sat stemningen flere grader i vejret og det holdt sig sgu…… Jeg var i hvert fald glad for at jeg valgte dig som underholder. Man satser jo når man bestiller ud fra nettet.  Kh Britta

 

Underholdning til fest med Bertel – guitarKAJ. I øjeblikket er showet meget populært og efterspurgt så det anbefales:

 

Bestil i god tid, især hvis det er i weekenden du skal bruge underholdning til fest.

 

Hej Bertel!

 

Sakser jeg lidt fra vores evalueringsskemaer:

 • Godt for lattermusklerne!
 • På en skala fra 1-6 har stort set alle sat kryds i 1 og 2!
 • God underholdning og hyggeligt!
 • Helt i top!
 • Godt men lidt kort.
 • Sjov uden at være for grov!
 • Morsomt og opløftende!
 • Kaj var hylende sjov, forstod virkelig at få folk med, og hans egne ord var ”at det var utroligt, hvad man kunne få voksne folk til!” J
 • Virkelig god og sjov!
 • Super!
 • Rigtig god. Guitar Kaj havde publikum med sig!

 

Håber det kan bruges, og jeg sender dit visitkort med ud til alle ifm en samlet ”rapport” vi laver. J

 

Michael

 

Hej Bertel

Tak for et super godt arrangement i går. Du formåede at få hele selskabet med, og der var mange rosende og anerkendende ord fra gæsterne om din suveræne måde at få inddraget historierne om min far og mor på,  blandet med dine musikalske indslag.

Mange hilsner, Irene

 

Kære Bertel.

Tusinde tusinde tak for et forrygende show ved Bettina´s fødselsdagsfest. Der var ikke et øje tørt og alle “gamle” som unge syntes at det var hylende morsomt og vedkommende. Du havde ved hjælp af få stikord fået showet gjort meget personligt og vedkommende. Mange har spurgt: Hvor har I fundet ham henne? Hold da kæft hvor var det godt! Det er mange år siden jeg har grinet så meget”!, og fra en sindig jyde, det var ikke så ringe!! Og det var det ikke, Bettina blev meget overrasket og var meget glad – har snakket meget om det siden og vi vil selvfølgelig varmt anbefale dig til alle. Svenskerne var meget begejstrede og har aldrig oplevet noget lignende, din svenske dialekt havde de ikke hørt før!!!

Vi vil aldrig glemme fødselsdagsfesten og det er du bla. en medvirkende årsag til. TAK.

Håber bestemt at vi ses igen og at du kom godt hjem.

De kærligste hilsner

Jonathan, Bettina og Claus

 

Vi var så heldige, at opleve dig til min bror og svigerindes 50 års fødselsdag sidste år, og det var min svigerindes overraskelses til hendes mand og det var bare så godt og underholdende…Ulla

 

Du skal have et kæmpe knus, det var bare så godt og sindsygt sjovt. Lea der havde bestilt Bertel til hendes mands 30 års fødselsdag

Hej Bertel J
Jeg vil lige ønske dig et godt nytår og sige mange tak for sidst J
Nu er alle mand på banen igen efter en god lang juleferie, og roserne vælter ind fra kollegaerne – at vi havde en rigtig god fest og SUPER TOP underholdning. De roser dig meget, og du var bare rigtig god J
Det skulle du lige vide. . .
Ha’ det godt og tak fordi, du var med til at gøre det til en god og sjov aften. Hilsen Sus, Scandic Hotel Odense

 

Hej Bertel
Jeg vil blot lige sige endnu engang tusind tak for fantastisk underholdning til Kevin & Nanna´s bryllup i lørdags 🙂
Jeg har fået rigtig mange henvendelser efterfølgende, om at det var et super indslag  –  ja, jeg takker på hele selskabets vegne. Birthe der havde bestil Bertel til sin søns bryllup

 

Fantastisk……

Det er den bedste underholdning vi har haft. Festudvalget ved Bente og Karen, Nordforbrænding, Hørsholm

 

Det var bare 10-4 …. sikke en stemning der var bagefter. Det løsnet helt op at få grinet så meget. Jette, der havde bestilt underholdning til sin 40 års fødselsdag.

 

Hold da op… hvor var det sjovt. Du fik virkelig alle med dig i et kæmpe langt grin på 40 min til vores julefrokost. Ditte, Nykredit fra Rødovre, Taastrup.

 

Jeg var såååå….. spændt på, hvad det ville være af underholdning og havde ikke sovet hele natten. Men det var bare tusind gange bedre og sjovere end jeg havde forventet. Mange milioner tak. Vibeke der havde bestil Bertel til hends mand Henriks 40 års fødselsdag

 

Der var ramt lige på kornet….veloplagt, hylende morsomt og helt uforglemmeligt, og så til lejligheden frankofilt. Morten og Karin der havde bestilt underholdning til deres søns kobberbryllup.

 

Tak for som altid en fantastisk underholdning grinede så meget at mascaraen løb
Hold fest du er go, kunderne var underholdt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 6 stjerner til dig, Hilsen Laila

 

Tak for din indsats i lørdags, det var super. Du blev rost af rigtig mange efter du var kørt. Ole var også rigtig glad for at du kom og han havde slet ikke opdaget noget. Mange hilsener Karen, som bestilt underholdning til hendes mands 60 års fødselsdag.

 

Hej Bertel
Det er længe siden jeg ville have skrevet til dig, men det gør jeg så nu.
Jeg vil takke dig mange gange også fra Henrik, som vi jo fejrede.
Du var herregod, det var bare rigtig fedt. Det var bl.a. nogen af de ting gæsterne sagde, så folk var bare vilde med dig og endnu engang, tak herfra.
M.V.H. Vibse
Hej Bertel
Tak for super underholdning. Du var pengene værd og mer til. Jeg syntes din form for underholdning passede godt til sammensætning af gæster.  På gensyn Tove, der havde bestilt Bertel til 70 års fødselsdag
Helt i top..
Tilmeldingen var at du har en fantastisk evne til at nå ud til alle og har et bredt program. Alle følte sig underholdt J, Hilsen Mark Taxgaard, Dansac
Tak for super god underholdning i lørdags til vores brandfest.
Alle kom til mig efterfølgende og sagde du var super god og var rigtig morsom. J
Endnu en gang 1000 tak for et super underholden indslag, vil varmt anbefale dig til andre. J, Mads Jakobsen Brand & Redning Silkeborg