Om Bertel – guitarKAJ og det sjove show, som du kan få til din fest

 

Bertel-guitarKAJ er den fødte entertainer, skuespiller, sanger, musiker og ikke mindst komiker.

Bertel Abildgaard-guitarKAJ har været musikalsk stand up i mange år og var med i det legendariske 5xKaj & 2xKaj der storhittede med “Kylling i Karry” og “Alle Børnene” og som blev kæmpe landeplager.

Har sideløbende i 10 år haft i show, hovedsagelig til firmaer og foreninger sammen med Annette Heick. Har desuden deltaget i revyer fra Græsted til Kolding, Kerteminde, Hurup og et par år i Nykøbing F Revyen med stor succes både for publikum men i høj grad også hos anmelderne.

Nu er det mest firmaer, privat – og foreninger der får glæde af den musikalske stand up, et musikomikalsk show der går sin sejrers gang landet rundt.

Hvad kan du forvente af et show:

Der er mange stiller store forventninger til showet når de læser alle de gode udtalelser, og med god grund. Så det er godt at forventningsafstemme det man skal opleve, ring endelig hvis der er spørgsmål om dine forventninger. Jeg skriver ikke en helt ny forestilling hver gang. Men fletter gerne stikord ind om hovedpersonen, firmaet eller foreningen. Det er på den måde jeg målretter og jeg bruger ikke alle stikord jeg får, men plukker de ting ud som jeg kan vinkle og som kan give et godt grin. Jeg har et stort materialle at tage fra, så jeg sammensætter altid mit program forskelligt fra gang til. Hvis du ønsker en helt gennemskrevet ny forestilling ville jeg godt kunne det, men det bliver til et helt andet honorar. De fleste gange oplever showet som et veloplagt, komisk, musikalsk og kærligt målrettet lige til hovedpersonen, jeg skal huske det hele uden ad og bruger ikke nodestativ. Jo bedre stikord jeg får, jo bedre show. Det er bedst hvis jeg har en sjov historie alle kender til i selskabet. De “pæne ord og historier” kan man eventuelt bruge i en tale.

Kunderne siger:

Bertel-guitarKAJ

Her kan du læse Generelle betingelser.