Konfirmation – få den sjoveste familiefest I aldrig glemmer

Underholdning til konfirmation

Overvejer du sjov underholdning til konfirmation? Drømmer om en perfekt konfirmationsfest med sjov festunderholdning, som får hele selskabet til at synge og skrige af grin?

Underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation, og konfirmanden er sammen med sin bedste ven og guitarKAJ

Så prøv professionel festunderholdning med Bertel – guitarKAJ, der tilpasses jeres fest og jeres gæster, så I får en unik og uforglemmelig oplevelse.

Et komisk og musikalsk hit til konfirmanden og ikke mindst hele selskabet. Bertel – guitarKAJ har gjort det til en specialitet at lave underholdning til konfirmation. Det er så vigtigt, at det festlige indslag rammer alle gæsterne, og han er helt fantastisk til at fange stemningen og tonen i selskabet.

Fantastisk sjov underholdning
Hej Bertel Tusind tak for super skøn og fantastisk sjov underholdning til Emilies konfirmation. Hun synes du var så sjov ! :o) Og hvis der var nogen der ikke grinede, var det deres egen kedelige skyld – du fik ganske som forventet mine tårer til at løbe og mine mavemuskler til at arbejde. Jeg har ikke fortrudt et sekund, og alle mine bedste anbefalinger har du fremover. Tak 1000 :o)

KH Janni

 

Verdensklasse – det var lige det der fik stemningen helt i vejret. Søren som var toastmaster til Bjarkes konfirmation

 

Kontakt nu direkte på 40 20 11 85 og hør om showet er ledigt til din fest

 

Bertel Abildgaard har erfaringen og har optrådt med sit musikalske stand up show til massere af konfirmationer.
Det foregår med sang, komik og standup, så ikke et øje er tørt. På de store konfirmationsdage er det en god idé at bestille guitarKAJ i god tid, for her er der virkelig rift om komikeren.

Underholdning til konfirmation og der er fest og farver med guitarKAJ

Underholdning til konfirmation og de unge er med.

 

Mange vælger sjov underholdning til konfirmation:

Det kan være en rigtig god idé, for både konfirmanden, familien og gæster kan være meget spændte den dag. Det er jo et virkelig højdepunkt for familie og venner. Så kan det være en alle tiders idé med professionel underholdning udefra, der kan more alle gæsterne og ikke mindst konfirmanden. Så når alle gæsterne samles efter kirken, er det tid til mad og et lille glas, og når hovedretten er spist, gaverne pakket op, talerne holdt, og sangene til konfirmanden er sunget, så er det tid til underholdning.

Du ER simpelthen SÅ fantastisk!
“Vi har en del billeder og en MASSE ros. Der bliver stadig talt om ham “GUITAR KAJ” fra både gæsterne fra lørdag og ungerne – og dem fra “ældre sagen” – i mandags. Vi skal nok finde et par billeder og skrive nogle ord på din hjemmeside. Du ER simpelthen SÅ fantastisk! Hvor var det rart at møde dig!
Knus og god sommer fra Sanne og co


Med min underholdning til konfirmations-pakke får du:

  • Et konfirmations-show som er top trimmet og veloplagt.
    NB! Ekstranumre er inkluderet i prisen.
  • Du behøver ikke at lave nogen introduktion,  showet starter og stopper, så det passer ind i jeres fest.
    Alt nødvendigt udstyr medbringes.
  • Gæsterne og konfirmanden bliver inddraget i showet på den gode måde.

Du skal bare læne dig tilbage, nyde showet og gæsternes reaktion.

Ring, SMS nu direkte på 40 20 11 85 og hør om showet er ledigt til din fest…

Læs mere om showet her  Kontakt og få et uforbindende tilbud
Konfirmander er forskellige, ligesom alle mennesker er forskellige.
Nogle kan lide at være i centrum, andre bryder sig mindre om det. Men er glade, når familie og venner morer sig. Det kan fjerne lidt af det store pres hos unge mennesker, som føler sig for meget i centrum. Efter grundig forberedelse tager guitarKAJ bestik af situationen, og fremfor alt fornemmer han, hvor selskabet er, og hvordan konfirmanden har det i situationen.

….der blev talt meget om dig og showet i løbet aftenen!

“Tusind tak for indsatsen i lørdags til Mikkels konfirmation. Vi var lidt spændte på hvordan et sådant show ville passe til en konfirmation, men den sad lige i øjet. Du fik hurtigt fat i hele selskabet og der var lidt for alle. Mikkel var meget glad for det personlige om ham, og så fik du også, som aftalt, involveret Mikkel på en måde som ikke overskred hans grænser. Stemningen var god før du kom på, men den blev absolut ikke dårligere efter dit show – tværtimod, og der blev talt meget om dig og showet i løbet aftenen!
Med venlig hilsen, Steen Morsø

 

Først og fremmest tusinde tak for igår – du var simpelhen genial…………kanon underholdning til Oscars konfirmation som gav hele festen et fantastisk løft Jeg vil helt klart gi dig de bedste anbefalinger og bruge dig igen så snart jeg får en anledning Mvh. Tine Fromberg

Jeg vil gerne sige tusind tak for fantastisk underholdning ved min datter Sofies konfirmation. Du var virkelig et hit og gæsterne jo nærmest græd af grin. Du levede bestemt op til forventningerne.  Mvh Jesper

 

Tusind tak for din underholdning i torsdags til Sharas nonfirmation. Alle gæsterne har kommenteret, at de synes du var et super indslag! Anna
 Man bestiller bare et eller andet på nettet, men du var bare såååh hamrende god. Du får alle vores bedste anbefalinger. Vi vil ihvertfald fortælle alle om det. Michelle, mormor til konfirmanden Nicolaj