Festunderholdning

Er du på udkig efter festunderholdning, der giver et godt grin og efterlader deltagere med en fælles oplevelse. Så bestil dette show med guitarKAJ, og få en uforglemmelig fest. 

Festunderholdning med Bertel

Festunderholdning med GuitarKaj

Festunderholdning kan gøre underværker til din næste firmafest og eller privatfest, Her kan du få et show, alle kan blive rigtig godt underholdt af. Bertel-guitarKAJs festunderholdning er en perfekt blanding af sang, stand up, parodier, gags og massere af musik der passer ind alle steder.

Idéen er at hele selskabet skal føle sig underholdt når de oplever en mand med sin guitar, der fra første sekund har alle med på den gode måde. Det er med andre ord: Festunderholdning med Stand up comedy – for fuld musik!.

 

Vi/de var ellevilde med dig….

Du kom bare ind og greb os fra første sekund. Den måde, hvorpå du ”underspiller” dine pointer, den er fantastisk og vi var tryllebundet til dit show var forbi. Vi vil klart anbefale dig til dem vi omgås og gør det alleredeJ. Rigtig god jul og godt nytår. Vi håber klart, at se dig en anden gang. Landboforeningen, Gefion, Chefsekretær Tina Gurmark

Ring på 40 20 11 85 og hør hvordan showet kan tilpasses til jeres fest

eller bestilt et uforbindende tilbud nu…

Læs mere Udfyld kontaktformular

 

“Jeg vil give dig 10 stjerner ud af 10…..

“Tak for sidst. Det var festligt, folkeligt og fornøjeligt og mine gæster elskede det. Du ramte plet med de forhåndsoplysninger som jeg havde givet dig, ligesom at du også ramte plet med din føling af stemningen og gæsterne. Mine gæster taler stadigvæk om dig, når vi taler om festen og jeg har givet en hel del dit telefonnummer. Jeg håber at se dig igen en anden gang og jeg vil give dig 10 stjerner ud af 10. Stor hilsen fra, René F. Jensen, til sin runde fødselsdag

Festunderholdning og der grines af guitarKAJ

Underholdning til fødselsdag og der grines af stikord fra guitarKAJ

Bertel-guitarKAJ har den erfaring, der skal til.

Han gør alt for at din begivenhed bliver en succes. Efter at have underholdt til mange hundrede fester gennem de sidste mange, mange år. Han ved det har stor betydning for arrangøren, at det med festunderholdning bare er i orden.

Det er jo som regel kun den ene gang, festen holdes, og så skal man ikke tage chancer med sit valg af underholdende indslag

…det er længe siden vi har grin så meget…..
“Det var et super show. En god måde at få sat gang i festen på….det er længe siden vi har grin så meget.
Thomas Leth Jensen, Advokatfirmaet, Delacour Dania

 

Festunderholdning med Bertel

 

Festunderholdning med guitarKAJ er sikker vej til en god unik fest.

Med Bertel-guitarKAJ er du sikker på at få et hit til din fest. For han har lavet sjov festunderholdning til en masse fester.

Læs flere udtalelser.