Fødselsdag – Få et godt grin med dine stikord om fødselaren. Med syngegaranti

Leder du efter underholdning til fødselsdag, og skal det være sjov festunderholdning med komik, musik, sang og guitar? Prøv sjov professionel underholdning til fødselsdag med Bertel alias guitarKAJ.

Underholdning til privatfest og der grines af stikord fra guitarKAJ

Underholdning til fødselsdag og der grines af stikord fra guitarKAJ

Hvorfor ikke ønske dig selv eller en anden, du holder af, ”tillykke med fødselsdagen” med et brag af en komik- og musikoplevelse?

Hvis du søger efter sjov underholdning til fødselsdag, og fylder rundt 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere Ring, SMS nu direkte på 40 20 11 85 og hør om showet er ledigt til din fest

Guitarkaj var en surprise til Vagns 50 års fødselsdag
Du var for at underholde ved min mand Vagns 50 års fødselsdag, og det var noget af en oplevelse og vores gæster syntes du var meget underholdende, jeg vil bare sige at du var pengene værd, vi og vores familie snakker tit om hvor god du var, 1000 tak for en uforglemmelig aften. Kærlig Hilsen Familien Lindahl( Laila )

Måske husker du ham som Guitarkaj fra 5xKaj.

Bertel er lige så fuld af skæg og ballade, sjove gags, parodier, standupcomedy, musik og sang som altid, så der er virkelig noget at glæde sig til, noget, de fleste uanset alder og køn vil finde rigtig sjovt. Så book underholdning til fødselsdag nu.

Hvad får du når du bestiller en fødselsdagspakke med Bertel – guitarKAJ:

 

Du får:

  • Underholdning til fødselsdag med varighed mellem 30-40 min.
  • Lidt stikord om hovedpersonen, der flettes ind i det faste show
  • Alt udstyr som skal bruges til showet, medbringes og med de fordelagtige, faste aftalepriser er alt inkluderet.

Du kan:

  • Læne dig tilbage og nyde showet og se dine gæster grine igennem

Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag og der grines af stikord om fødselaren

 

Skulle jeg sætte nogle ord på din optræden vil det være dette. Stand up komik når det er allerbedst ! Guitar Kaj fik vores fest op i gear, knivskarp sjov underholdning, alle var med og fik rørt lattermusklerne. Fremover vil jeg altid tænke på guitar Kaj, når jeg har fødselsdag ! Lis 60 år

Ring på 40 20 11 85 og hør hvordan showet kan tilpasses til din fest

eller bestilt et uforbindende tilbud nu…

Læs mere Få et uforpligtende tilbud om underholdning til fødselsdag

 Guitarkaj var en ”overraskelse” til hans 20 års fødselsdagHold da op hvor var det sjovt, og så alle de ting som du sang til Rasmus. Jeg skal hilse fra alle gæsterne og sige at det var det sjoveste de længe havde set. De undrede sig meget over at du ville komme ud til privatfester. Nina og Jens

 

…….Tusind, tusind tak for et helt forrygende show i lørdags – var helt igennem fantastisk. Du var det helt store samtaleemne blandt vores gæster, som var mindst lige så begejstrede Smiler Hanne

 

Jamen hvad skal man sige, det var jo verdensklasse. Og overraskende for alle, der jo intet vidste om underholdningen. Henning griner endnu og har ondt i armen mht. vaskebrættet. Nej alle syntes det var super. Vinnie, der havde bestilt Bertel til hendes 60 års fødselsdag.

Kaj Artist Booking anbefaler denne komiker, som underholdning til fødselsdag: Bertel-guitarKAJ  ligger ikke på den lade side, når det handler om at sammensætte den perfekte optræden med underholdning til fødselsdag. Glæd dig til en personlig og individuelt skræddersyet fødselsdagshilsen fra en af Danmarks sjoveste komikere. En fødselsdag skal være sjov og fuld af overraskelser, og det får man med et fødselsdagsshow med denne musikalske og suveræne komiker.

 

Vi sad og fulgte med under dit show……Hol K… hvor er det god underholdning du leverer. Vi har set rigtig meget underholdning til fest der hvor vi har spillet. Det du laver går lige ind i selskabet, det er hylende morsom. Giv os nogle kort, så anbefaler vi dig gerne alle de stede vi kan. Villy og Nils. Kontakt dem her, hvis du skal bruge god musik til din fest: Hitfingers.