Foredrag om humor – for fuld musik

Foredrag om humor med Bertel Abildgaard fra 5xKaj

Her ser du Bertel Abildgaard med sit publikum lige inden han skal i gang med sit foredrag om humor.

Bertel elsker at fortælle og holde foredrag. Foto: Emil Andresen

Et “syng med” foredrag – om humor i dagligdagen.

Bertel Abildgaard, kendt fra den legendariske showgruppe 5xKaj, er ude med et syng med foredrag  om humor i dagligdagen, tilsat komik og musik. Med undertitlen:

Janteloven skal ikke tro den er noget.

For Bertel er humor det vigtigste i livet, selv når vi bliver udfordret eller får problemer på halsen. Og ja, vi kan godt blive frustreret over man bliver sprunget over i køen, at bilen punktere, blive overset af sin partner, når ungerne slår sig og man bliver fyret fra sit arbejde. Så Bertel spørg: Hvor mon den sjove historie ligger denne her situation?

Bertel i gang med storytelling

Til at ledsage og kommentere sine ord vil Bertel Abildgaard i dette koncert-foredrag benytte sig af mange musikalske indslag med sin guitar.

Der bliver rig lejlighed til også at synge med.

Han bruger gerne løs af den dansk sangskat lige fra lige fra Højskolesangbogen til Kim Larsen og til egne sjove sange. Måske kan der også dukke noget Beatles op, for han målretter altid efter deltagerne og arrangørens ønsker.

Sagt om Bertel:

….alle måtte lynhurtigt overgive sig til denne totalt empatiske entertainer, og folk brød ind imellem simpelthen sammen, hikstede, så at sige, af grin, så lommetørklæderne måtte i brug og vejret trækkes ekstra dybt for at få det igen— jo— det var en optræden som var værd at skrive hjem om. Emil Andresen

….hold da op hvor er du sjov, og så kan du synge og spiller på guitar helt ustyrligt godt. Samtidig med det fik noget med hjem vi kan bruge og leve længe på, fantastisk underholdende. Anna Tinggaard

Bertel har koncert-foredrag om humor, komik og musik:

  • Syng medkoncert-foredrag – Et senior standup show, hvor det er tilladt at have en pude i ryggen
  • Et syng med foredrag om og med humor
  • Mysteriet Kvinder og humor

Eller ring til Bertel på 40 20 11 85 og hør om de særlige billige priser på hverdage, og hvordan det kan tilpasses til jeres sammenkomst

eller bestilt et uforbindende tilbud nu…

Læs mere Udfyld kontaktformular

Læs flere anmeldelser her

Flere anmeldelser

Til toppen

CV

Kendt som guitarKAJ i 5xKaj, har medvirket som skuespiller, musiker, direktør, tekstforfatter, komponist i mange shows, revyer, TV, radio. Lever som entertainer og optræder til firmafester, og mange offentlige institutioner.

Alle fotos er af Emil Andresen