Privatfest – sange du kan synge med på og 1.klasses grin til din fest

Leder efter underholdning til privatfest, så overvej festunderholdning med Bertel – guitarKAJ. Det er sjovt og et sikkert hit til festen.

Underholdning til privatfest

Der grines igennem med Underholdning til privatfest med Bertel – guitarKAJ

 

Har du brug for underholdning til en privatfest, er det ikke ligegyldigt, hvem du engagerer. Din runde fødselsdag, dit bryllup, dit barns konfirmation eller en af dit livs andre store dage fortjener underholdning, der løfter festen til stjernerne.

 

Få den bedste festunderholdning til din fest eller event. Når Bertel-guitarKAJ underholder til firma- eller privatfest, så er det altid med god baggrundsviden at guitarKAJ tuner sig ind på begivenheden eller anledningen, for at skabe den bedste succesoplevelse, og han bruger gerne lidt stikord om jer eller hovedpersonen og fletter dem ind i showet, hvis det ønskes. Han er iøvrigt kendt fra det legendariske 5xKaj, hvor var med som guitarKAJ.

…det VAR bedre end forventet….
“Det var bedre end forventet, man bestiller guitarKAJ på nettet, men man ved ikke rigtigt hvad man får. Jeg havde læst det der stod på hjemmesiden, men det VAR bedre end forventet, og de personlige ting han havde med til min mand i showet, det var helt suverent. Så man kan godt stole på det der står på www.komikmusik.dk

Bodil Nyholm som havde bestilt Bertel som tale til sin mand Sørens fødselsdag

Ring på 40 20 11 85 og hør hvordan showet kan tilpasses til jeres fest

eller bestilt et uforbindende tilbud nu…

Læs mere Udfyld kontaktformular

 

Underholdning til privatfest og der grines af stikord fra guitarKAJ

Underholdning til privatfest og der grines af stikord fra guitarKAJ

 

…tusind tak!….
Jeg havde guitarKAJ til min fødselsdag og det blev en KANONFEST på grund af ham, tusind tak! Sidst havde vi Flemming Jensen, og det her var lige så godt! Det må du godt citere mig for! 50 års fødselsdag hos Torben Nielsen.

Torben Nielsen

Det er med stor professionalisme og mange års erfaring giver sig udslag i den underholdning Bertel – guitarKAJ leverer til festen. Det vil gøre din fest uforglemmelig og speciel, for din begivenhed er vigtigt. Den underholdning guitarKAJ leverer til festen, er præget af stor professionalisme og mange års erfaring. Det vil gøre din fest uforglemmelig og speciel, som din fest fortjener.

Indenfor et budget, hvor de fleste kan være med, kan du få 1.-klasses sang, musik, parodier og stand up comedy – for fuld musik til festen.
Hvad enten det er til julefrokost, firmafest, konference, privatfest, rund fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup.

Skal du have privatfest og skal bruge:

  • Underholdning til 18, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70 års fødselsdag
  • Underholdning til konfirmation
  • Underholdning til bryllup

…er det ikke længere væk en at sende en mail, SMS, eller ringe direkte på 40 20 11 85 til Bertel, og så koster det ikke en krig….Kontakt Bertel nu for et helt gratis og uforbindende tilbud. Læs flere referencer og anmeldelser om, hvad andre skriver om entertaineren.

…simpelthen VERDENSKLASSE….
“Det var alle pengene vær, at have Guitarkaj til min 40 års fødselsdag. Det var simpelthen VERDENSKLASSE. Det er fuldstændigt rigtig med de anmeldelser der på www.komikmusik.dk , men faktisk jeg syntes jeg faktisk at du var bedre. Tak til Guitarkaj for et fantastisk show.

Martin Jacobsen, Mitsubishi Frederikssund

  Bestil et uforbindende tilbud nu, så din fest bliver et hit

Kontakt Bertel allerede nu for at høre om han er ledig og en pris på underholding til festen. Klik her for vores kontaktformular eller mail på info@guitarkaj.dk. Du kan også ringe/sms på tlf. 40 20 11 85

Kontakt allerede nu og hør om showet til ledigt til din fest og hør om din fordelagtige pris …

Læs mere om GuitarKAJ  Bestil et uforbindende tilbud nu