Julefrokost – grin igennem til jeres firmajulefrokost

Leder du efter julefrokost underholdning der for folk til at hyle af grin, med komik og musik i topklasse?

Ring nu for at høre om Bertel kan komme og lave sjov julefrokost underholdning til jeres fest!

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

Skynd dig, ring nu, kun få ledige datoer. Der er rift om Bertel. så det meste af julemåneden er ved at være booket, der er dog ledige “huller” hist og pist, så ring og lad os se om der kan blive plads til jeres julefrokost underholdning også. Det gælder om at være tidligt ude, hvis man vil sikre sig en latter-kanon til sin julefrokost.
“For pokker da Bertel … du var supergod og ramte helt perfekt i fredags til vores julefrokost! “De stegte” kronens vogtere, King of Denmark og drengene med vaskebræt har det alle godt og synes det var sjovt og det synes alle vi andre også det var. 1000 tak for det! Hanne Lauritzen, Danmarks Nationalbank, Market Operations Department

Tak for formidabel underholdning til vores julefrokost, det var lige skabet…..John Nielsen, Dansikring

Selv tak for sidst – det var bare en succes. Du var lige i skabet J Så tak for det. ”Et forrygende sjovt indslag til vores julefrokost. Der var ikke et øje tørt fra Bertel kom til han gik. Hans komik og sang gik rent ind”. KAN VARMT ANBEFALES. OK grøn anlæg as – til julefrokost. Berit Pedersen

Ring på 40 20 11 85 og hør hvordan showet kan tilpasses til din fest

eller bestilt et uforbindende tilbud nu…

Læs mere Udfyld kontaktformular
Screenshot 2014-04-04 13.49.16
Screenshot 2014-04-04 13.53.08

Prøv suveræn julefrokost underholdning.

Hvis du skal arrangere julefrokost underholdning i dit firma, ved du også, hvor svært det kan være at finde på noget nyt hvert år. Fortvivl ikke. For selv om du ikke lige ved, om det er stand up, musik, sang, parodier eller sjove gags, som vil underholde deltagerne ved julefrokosten, så kan Bertel levere det hele – næsten på samme tid.

Hej Bertel..

Du har fået ros fra alle og der er blevet snakket meget om der efterfølgende.

Kanon underholdning fra start til slut. Lattermusklerne bliver brugt 110%Kan desværre ikke sende nogle billeder, de er blevet lidt sløret.. Hvorfor mon.. kunne jo ikke både grine og holde kameraet stille. Bare det i sig selv gør at man tænker tilbage på en et fedt show. Med venlig hilsen, Dorthe Straarup, Teknos A/S

Underholdning til jeres firmajulefrokost bookes let gennem Artifex Booking her

Det altid med solid baggrundsviden fra jer, for eksempel med stikord, at Bertel Abildgaard-guitarKAJ laver sin reserch for sit show, for at skabe det største succes til netop jeres event. Mange års optræden til firmafester og med stor erfaring i julefrokost underholdning betyder at Bertel – guitarKAJ er klædt på til at yde det bedste. Få topklasse komik og musik til firmajulefrokosten, uden stresse firmaets økonomiafdelingen alt for meget.

Underholdning til fest

Underholdning med guitarKAJ og gæsterne er oppe af stolene

Læs mere om julefrokost underholdning med bid.

Gennem årene er det blevet til mange julefrokoster, og det er blevet lidt af et speciale for guitarKAJ…… for når genstandene ryger ind bliver publikum mindre og mindre sarte. Opskriften er at få underholdningen placeret på det rigtige tidspunkt og her kan erfaringen fra guitarKAJ komme til sin ret. Det er her det er vigtigt at kunne indfange tonen og stemningen i selskabet, og ikke mindst: fange bredt og målrettet med showet så det passer lige ind i selskabet.

“Vi havde fornøjelsen af Guitarkaj alias Bertel Abildgaard til vores årlige julefrokost. Han kom ind en mand, hans guitar og tog ganske enkelt salen med storm. Efter ganske få minutter, var vi alle helt oppe af stolene. Vi grinede så meget at tårnene sprang og vi fik ondt i maverne. Der blev snakket meget om indslaget resten af aftenen og efterfølgende på arbejdet. Alle syntes det var SUPER underholdende Jeg kan kun på det VARMESTE anbefale andre denne oplevelse Tak Bertel for et forrygende show.

Tine Vangsgaard, Hetag Tagmaterialer A/S

Et udpluk af vores kunder:

kunder

Læs flere anmeldelser

Ring på 40 20 11 85 og hør hvordan showet kan tilpasses til din julefrokost

eller bestilt et uforbindende tilbud nu…

Læs mere Udfyld kontaktformular