Blog om Bertel og underholdning til fest

Musik kan helbrede, prøv underholdning for ældre

Musik kan helbrede siger de i Sundhedsmagasinet på DR, så det er vigtigt med musikalsk underholdning for ældre

Jeg tilbyder underholdning for ældre, der byder på “syng med” uden brug af sangbøger og noget god underholdning de kan grine af.

Jeg har også haft den oplevelse når jeg har underholdt ældre med forskellige former for udfordringer. Det virker som om de lige “glemmer” deres situation.

Min udgangspunkt er at de ældre skal kende sangene så godt at de kan synge med på dem. Eller også skal det bare være sjovt:

  • De ting jeg siger eller laver parodier på er også med ting den kender.
  • Det kan være sange af Otto Brandenburg, John Mogensen, Bamse, Elvis Presley, Beatles , Kim Larsen med flere.
  • Og kryderet med nogle af mine egne sjove sange.
Underholdning for ældre

Underholdning for ældre med Bertel

En lille historie om min underholdning for ældre:

Jeg har haft flere oplevelser hvor deltagerne der er ankommet i kørestol eller rollator har lavet stående bifald da jeg var færdig. Og som jeg talte med personalet i Holbæk om, da et par deltagere var gået fra en rollator og en en kørestol. ” Jeg har lavet et mirakel”. Og så grinede vi af det, men det var da næsten rigtigt.

På Seniorcenteret Egegården i Gladsaxe, skulle jeg spille en time, det blev til halvanden time…. og der gik øl og dans i den.

Det var bare super god underholdning du leverede, det blev de rigtig glade for, og så blev det til halvanden time, det har vi ikke oplevet før. Jette Riisfeldt, Aktivitetsmedarbejder, Seniorcenter Egegården

Se udsendelsen fra DR her om emnet:

https://www.dr.dk/tv/se/sundhedsmagasinet/sundhedsmagasinet-tv/sundhedsmagasinet-kan-musik-helbrede

 

Kontakt direkte på 40 20 11 85, og få et gratis uforbindende tilbud nu.

Læs og se video her

 

Nybøbing F. Revyen kaldte nogle for ældreunderholdning

Hvad er ældreunderholdning ? Var Nykøbing F. Revyen bare underholdning for pensionister?

Det er snart tyve år siden at den gik for fulde huse i Nykøbing eller Revykøbing, som den blev kaldt.

Det var en meget anmelderrost og ikke mindst en publikumssucces. Folk strømmede til. Holdet bestod af den store revystjerne Grete Sønck, Jan Schou, Susanne Breuning, Kirsten Siggaard, Henrik Krogsgaard og mig selv Bertel Abildgaard. Det Keld og Hilda der var direktører, i deres fjerde år som ankermænd.

Nykøbing F. Revyen '97 Ville nogle kalde for ældreunderholdning

Nykøbing F. Revyen ’97

Grete var stjernen, og hun kunne om nogen levere et nummer fra scenen, det var meget lærerigt. Det er ikke noget man kan lære på en skole. Det var her jeg lærte noget om den gode opskrift på hvordan man laver revy, så tak til holdet, og ikke mindste Jan Scou som var instruktør, Henrik Krogsgaard var kapelmester.

Læs mere om ældreunderholdning HER

Prøv ældreunderholdning med Bertel - guitarKAJ

Prøv ældreunderholdning med Bertel – guitarKAJ

Grete Sønck som var en revystjerne. Der er nogle der kalder det gammeldags ældreunderholdning, men jeg kalder det eviggyldig underholdning. Da Grete en dag til en generalprøve gik i stå i en sang sagde hun til publikum: ” Bare ta’ det roligt” , mens hun kiggede ned af sig selv, …”jeg har skrevet teksten ned på min barm, og der er massere af plads” Det er da humor.

 

Få gode råd, hvis du skal have en fest

Der er mange ting at holde styr på når man skal holde en fest , derfor kommer der lige nogle råd, hvis du vil holde fest.

Sjov underholdning til fødselsdag med guitarKAJ

Sjov underholdning til fødselsdag

  • Hav styr på så meget som muligt, så du kan nyde festen, så du ikke skal stresse rundt på dagen.
  • Find lokale i god tid og at du har en fast aftale med hensyn til pris og varighed.
  • Bestil maden og serveringspersonale du kan stole på.
  • Hav dit festtøj klar i god tid og prøv lige at hop i det og tjek om det passer.
  • Til en større fest er det godt at have en toastmaster der i samarbejde med køkkenchefen kan holde styr på indslagne.
  • Hvis du skal have inderholdning til festen så sørg for en fast aftale og at det er en underholder der tit er ude og holder sine aftaler. Der er massere af billig underholdning på nettet, men husk man får som regel det man betaler for. Hellere betale for noget som som koster lidt mere men som bliver en succes som selskabet kan husker med glæde i mange år.
  • Og husk med alle de ting du skal betale for, kan et godt råd være: Ikke det allerbilligste, heller ikke det dyreste, med det er ligger midt i mellem til en fair pris.

Læs også denne uddybende om fester fra forbrugerstyrelsen, den er godt nok nogle år gammel, men den er god. Læs her flere gode råd om fester

 

 

 

Festligt billede fra 1989

  

Her ses filmholdet til “Kaj Fødselsdag” Lone Scherfigs første film og jeg i en af hovedrollerne… Men hvor er jeg på billedet?

God påske til alle

God påske til alle

Ser aftenshowet på DR1 og har luret at Klaus Riskær der står for aprilsnaren – nyt dansk cykelhold ha, ha – det er nu meget underholdende

Hvorfor griner vi? | Videnskab.dk

Hvorfor griner vi?

Spørg VidenskabenNu til dags er den værste kritik et menneske kan få, at han eller hun ikke har humor – men sådan har det langt fra altid været. Vi dykker ned i humorens væsen og forsøger at svare på, hvad mennesker bruger latteren til.

Emner: Historie, Hjernen, Kroppen, Psykologi, Spørgekasse

SendPDFPrint

Af: Charlotte Price Persson, Journalist

Det er dejligt at grine. Hjernen udløser en masse dopamin, når vi griner, og det er dette signalstof, som får os til at føle os rigtig godt tilpas, når noget er virkelig sjovt. (Foto: Colourbox)

Har du nogensinde prøvet at tisse i bukserne af grin? Eller haft svært ved at trække vejret eller måttet holde fast i en dørkarm, fordi noget var alt, alt, alt for sjovt?

Til det kan de fleste nok svare et stort og rungende ja – men måske har du så også prøvet at komme til kort, da du efterfølgende skulle forklare en udenforstående, hvad det egentlig var, der var så sjovt på daværende tidspunkt

via Hvorfor griner vi? | Videnskab.dk.

 

Ny single fra mit album “Gyngende Grund”

Ny single fra mit album “Gyngende Grund” er at lytte på soundcloud eller du kan klikke på billedet, så dukker sangen op:

Bertel Abildgaard ude med singlen Gyngende Grund

Bertel Abildgaard ude med singlen Gyngende Grund

 

John Lennon Auditioning on The Voice – YouTube

Se lige hvordan det gik for John Lennon, da han stillede op til en “The Voice” audition……

 

Festunderholdning til konfirmation

 

Så er det snart tid at bestille underholdning til konfirmation. Ønsker du sjov underholdning til festen så skal du snart til at bestille. Alle dem jeg kender i branchen er ved at være udsolgt på de store konfirmations dage.

CIMG9187

Cover til “Gyngende Grund”

Så blev mit cover færdigt til mit nye album Gyngende Grund.

digipak.indd

Det er designet af Hanne Vestergaard og hun har gjort et godt stykke arbejde.

Læs pressemeddelelsen